Zavedení udržitelného podnikání ve firmě HP - Doležalová, Barbora (2024)
Tato bakalářská práce je zaměřená na identifikaci problémů, se kterými se potýká Haberská pekárna. Teoretická část je věnována vymezení udržitelnosti, udržitelnému podnikání a udržitelným obchodním modelům. Na základě dotazníkového šetření bylo doporučené řešení vymezených problémů.