Zavedení udržitelného podnikání ve firmě HP - Doležalová, Barbora; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce je zaměřená na identifikaci problémů, se kterými se potýká Haberská pekárna. Teoretická část je věnována vymezení udržitelnosti, udržitelnému podnikání a udržitelným obchodním modelům. Na základě dotazníkového šetření bylo doporučené řešení vymezených problémů.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses