Vstup firmy Subterra na zahraniční trh - Jakubský, Filip (2024)
Cílem bakalářské práce bylo navrhnout zahraniční expanzi české stavební společnosti Subterra a.s. V první části se čtenář dozví o dostupné literatuře a použité metodologii. Ve druhé části je pomocí scoring modelu vybrána výsledná země, která je posléze pomocí PEST analýzy prozkoumána. Následuje SWOT analýza společnosti a výběr konkrétní metody vstupu na rakouský trh. V závěru práce jsou shrnuty její klíčové poznatky a uvedena doporučení.