Vstup firmy Subterra na zahraniční trh - Jakubský, Filip; Černá, Iveta, 1979-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem bakalářské práce bylo navrhnout zahraniční expanzi české stavební společnosti Subterra a.s. V první části se čtenář dozví o dostupné literatuře a použité metodologii. Ve druhé části je pomocí scoring modelu vybrána výsledná země, která je posléze pomocí PEST analýzy prozkoumána. Následuje SWOT analýza společnosti a výběr konkrétní metody vstupu na rakouský trh. V závěru práce jsou shrnuty její klíčové poznatky a uvedena doporučení.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses