Státní podpora prodeje elektromobilů - Boušek, Jan; Sankot, Ondřej, 1988-; Hrubý, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
V posledních letech bylo možné sledovat vývoj elektrických vozidel, který se výrazně prosadil kvůli rostoucím obavám o ochranu životního prostředí a spotřebu energie. Aby se snížila závislost na ropě a zmírnilo znečištění životního prostředí, mnoho vlád zavedlo politiky na podporu prodeje a zavádění elektrických vozidel. Tato bakalářská práce si klade za cíl poskytnout ucelený přehled o státní podpoře prodeje elektromobilů a jejím dopadu na trh. Tato bakalářská práce bude analyzovat nutnost a trend vývoje elektrických vozidel, zhodnotit dopad národních rozvojových pobídek a politik řízení na prodej elektrických vozidel a posoudit účinnost těchto vládních podpůrných opatření při podpoře prodeje elektrických vozidel.
Vedoucí práce: Ondřej Sankot
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses