AML – Povinnosti bank ve vztahu k fyzickým osobám - Růžičková, Kateřina; Levý, Jan; Moravec, Tomáš, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku AML (Anti-Money Laundering) s důrazem na povinnosti bank vůči fyzickým osobám. Jedním z cílů této práce je představit a zhodnotit aktuální právní rámec v České republice. Zároveň se práce zabývá vysvětlením KYC (Know Your Customer) procesu a s tím spojené identifikace a kontroly klienta. V neposlední řadě se bakalářská práce věnuje roli dozorčích orgánů v této problematice a srozumitelně tak tuto problematiku přibližuje veřejnosti.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses