Postavení Jižní Koreje na světovém trhu se zaměřením na obchodní vztahy s Českou republikou - Řehulková, Radka (2024)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit postavení Jižní Koreje v mezinárodním obchodě s ohledem na vývoj posledních let, a to hlavně s ohledem na neustálý nárůst Hallju. Tento trend je do češtiny překládán jako „Korejská vlna“. V neposlední řadě se pak bakalářská práce zaměřuje na zhodnocení obchodních vztahů s Českou republikou. Pro dosažení cíle je využita převážně analýza statistických dat.