Postavení Jižní Koreje na světovém trhu se zaměřením na obchodní vztahy s Českou republikou - Řehulková, Radka; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Šváb, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit postavení Jižní Koreje v mezinárodním obchodě s ohledem na vývoj posledních let, a to hlavně s ohledem na neustálý nárůst Hallju. Tento trend je do češtiny překládán jako „Korejská vlna“. V neposlední řadě se pak bakalářská práce zaměřuje na zhodnocení obchodních vztahů s Českou republikou. Pro dosažení cíle je využita převážně analýza statistických dat.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses