Vnímanie nutraceutických produktov zo strany slovenských spotrebiteľov - Rajňáková, Lenka; Hinčica, Vít; Juriš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Táto bakalárska práca sa zaoberá vnímaním nutraceutických produktov zo strany slovenských spotrebiteľov. Teoretická časť je zameraná na históriu, charakteristiku, celosvetový trh s nutraceutikami a reguláciu týchto produktov v rôznych krajinách. Okrem toho sú predstavené výsledky už existujúcich výskumov, ktoré sa týkajú spotrebiteľského správania a postojov k nutraceutikám. Cieľom práce je pomocou dotazníkového prieskumu zistiť, aké postoje majú slovenskí spotrebitelia k nutraceutikám a preskúmať možnú súvislosť medzi nákupným správaním v tejto oblasti a sociodemografickými charakteristikami spotrebiteľov. Výsledky práce a odporúčania môžu pomôcť nutraceutickému priemyslu na Slovensku.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses