Prohloubení expanze vybrané firmy podnikající v oboru použitých knih na zahraničním trhu - Seman, Jan; Hinčica, Vít; Mishcheniuk, Mark; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout strategii pro prohloubení expanze společnosti Knihobot na německém trhu. Tato společnost se specializuje na komisní prodej použitých knih. První kapitola této práce je věnována cirkulární ekonomice, její historii a současnému zakotvení. Druhá kapitola je zaměřena na společnost Knihobot. Je zde popsána historie společnosti, její fungování a zasazení na českém trhu. Ve třetí kapitole je zanalyzován německý trh, a to za použití PESTL analýzy. Jedna její část je vyhrazena také SWOT analýze. V poslední čtvrté kapitole je pak navrhnuta samotná strategie, a to na základě informací z předchozích kapitol.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses