Analýza marketingové strategie divize Medtronic Diabetes v České republice - Biglino, Sara (2024)
Bakalářská práce navrhuje konkrétní zlepšení v rámci marketingové strategie divize Medtronic Diabetes Česká republika. Práce zkoumá cílové skupiny ve zdravotnictví v~kontextu České republiky a popisuje aktuální stav marketingové strategie divize Medtronic Diabetes. Následně identifikuje v této strategii slabá místa a navrhuje konkrétní zlepšení, jak zvýšit povědomí o produktech této divize v rámci České republiky.