Analýza marketingové strategie divize Medtronic Diabetes v České republice - Biglino, Sara; Machková, Hana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce navrhuje konkrétní zlepšení v rámci marketingové strategie divize Medtronic Diabetes Česká republika. Práce zkoumá cílové skupiny ve zdravotnictví v~kontextu České republiky a popisuje aktuální stav marketingové strategie divize Medtronic Diabetes. Následně identifikuje v této strategii slabá místa a navrhuje konkrétní zlepšení, jak zvýšit povědomí o produktech této divize v rámci České republiky.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses