Dohoda CETA a její dopady na český export do Kanady - Černínová, Michaela (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá identifikací dopadů zavedení obchodní dohody CETA na český export do Kanady. První kapitola se věnuje dohodě samotné, a to konkrétně historii jejího vyjednávání, překážkám zavedení a stěžejním oblastem. Ve druhé kapitole je analyzován export se zaměřením na jeho hodnotu a objem, strukturu a platební bilanci. Třetí kapitola je věnována případové studii české vývozní firmy Kama.