Dohoda CETA a její dopady na český export do Kanady - Černínová, Michaela; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Antal, Jarolím, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá identifikací dopadů zavedení obchodní dohody CETA na český export do Kanady. První kapitola se věnuje dohodě samotné, a to konkrétně historii jejího vyjednávání, překážkám zavedení a stěžejním oblastem. Ve druhé kapitole je analyzován export se zaměřením na jeho hodnotu a objem, strukturu a platební bilanci. Třetí kapitola je věnována případové studii české vývozní firmy Kama.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses