Dopad pandemie COVID-19 na MICE v České republice - Krajíčková, Eliška; Petrů, Zdenka, 1953-; Hájková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá dopady pandemie COVID-19 na MICE cestovní ruch v České republice. Cílem této práce je zhodnotit jaký měla pandemie vliv na odvětví MICE v České republice. První je provedena rešerše odborné literatury a odborných článků týkajících se cestovního ruchu a jeho vlivu na ekonomiku. Následně je popsán MICE cestovní ruch a jeho jednotlivé složky. V praktické části je nejdříve zkoumán vliv pandemie na MICE cestovní ruch v České republice. Následně je na základě hloubkových rozhovorů se zástupci managementu nejmenované cestovní kanceláře zabývající se MICE zhodnocen dopad pandemie na tuto společnost. Na závěr jsou zhodnoceny výsledky výzkumu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses