Podnikatelský plán stávající kavárny a budoucí vinárny - Nguyenová, Nhung Phuong; Houska, Daniel; Brandejský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce se věnuje tématu ‚‚Podnikatelský plán‘‘, konkrétně je plán zaměřený na nynější kavárnu a budoucí vinárnu. Hlavním cílem této práce je zpracovat a poté vyhodnotit autorkou vytvořený podnikatelský plán na založení vinárny, která by měla fungovat ve stávající kavárně. Kavárna by měla projít celkovou rekonstrukcí a bude přes den nadále fungovat, vinárna by měla být provozována ve večerních hodinách. Tento podnikatelský plán by měl sloužit jako podklad pro realizaci vinárny. Cílovou čtenářskou skupinou této práce jsou jak potenciální zájemci o podnikání v pohostinství, tak případní investoři do projektů jako je tento.
Vedoucí práce: Daniel Houska
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses