Marketingová strategie cestovní kanceláře Canaria Travel - Krupičková, Anna; Janeček, Petr; Chaloupková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato diplomová práce analyzuje a hodnotí marketingovou strategii cestovní kanceláře Canaria Travel. Práce se zaměřuje na literární rešerši, situační analýzu 5C a analýzu marketingového mixu doplněnou hloubkovými rozhovory s ředitelkou a vedoucí marketingu. Výsledkem zkoumání je SWOT analýza ukazující silné stránky i oblasti potenciálního zlepšení, zejména v inovaci produktů a komunikaci se zákazníky. Doporučení zahrnují inovativní marketingové aktivity, zlepšení zákaznického servisu a diferenciaci nabídky služeb, aby Canaria Travel oslovila svou cílovou skupinu efektivněji a zvýšila konkurenceschopnost. Specifická doporučení se týkají lidského kapitálu, distribuce a komunikace, zahrnující rozšíření pobočkové sítě, vývoj mobilní aplikace a zvýšení aktivity na sociálních sítích. Partnerství, zejména charitativní činnost, je vnímáno jako nevyužitý potenciál, který by mohl posílit důvěryhodnost značky a povědomí o humanitárních aktivitách cestovní kanceláře.
Vedoucí práce: Petr Janeček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses