Ekonomické dopady rebrandingu fotbalového klubu FK Teplice - Pašek, Adam; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem této diplomové práce je analyzovat rebranding fotbalového klubu FK Teplice a na základě atributů značky definovaných v teoretické části posoudit, zda rebranding byl úspěšný a pomohl klubu k dosažení lepších ekonomických výsledků. První část práce vychází z aktuální marketingové teorie a shrnuje současné znalosti o značce, analýze marketingového prostředí, strategii budování značky a rebrandingu. Druhá část se s ohledem na teoretické znalosti soustředí na analýzu marketingového prostředí FK Teplice a rebrandingu klubu v roce 2023. Třetí část se zabývá primárním výzkumem a analýzou dat z dotazníkového šetření. V závěru práce jsou shrnuty výsledky analýzy, na jejichž základě jsou uvedena doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses