Netradiční ochranné známky a jejich rozlišovací způsobilost - Martínková, Daniela (2024)
Tato bakalářská práce se věnuje netradičním ochranným známkám a jejich zápisné způsobilosti s důrazem na rozlišovací způsobilost. Cílem práce je objasnit pojem zápisné způsobilosti ochranných známek a ochranné známky jako takové a prozkoumat problematiku rozlišovací způsobilosti netradičních ochranných známek.