Netradiční ochranné známky a jejich rozlišovací způsobilost - Martínková, Daniela; Levý, Jan; Votava, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se věnuje netradičním ochranným známkám a jejich zápisné způsobilosti s důrazem na rozlišovací způsobilost. Cílem práce je objasnit pojem zápisné způsobilosti ochranných známek a ochranné známky jako takové a prozkoumat problematiku rozlišovací způsobilosti netradičních ochranných známek.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses