Stratégia rebrandingu značky Soberano - Božoňová, Lívia; Král, Petr, 1979-; Dvořák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cieľom diplomovej práce je návrh efektívnej rebrandingovej stratégie pre španielsku značku SOBERANO na slovenskom trhu. Značka Soberano patrí do portfólia spoločnosti González Byass a môžeme ju označiť za synonymum výnimočnej kvality v oblasti brandy a brandy-based produktov. Konzumácia brandy je tradične kategorizovaná do barového prostredia na vychutnávanie si, s cieľovou skupinou mužov vo veku 45+. Cieľom navrhnutého konceptu rebrandingovej stratégie pre SOBERANO bude tzv. omladenie značky, a teda zmodernizovanie jej vizuálneho a komunikačného prejavu, zmena brand image a oslovenie novodefinovanej mladšej cieľovej skupiny vo veku 20 – 35 rokov. S tým tiež súvisí zmena positioningu značky a vytvorenie nových asociácii s konzumáciou brandy, spojených so zábavou a aktuálnymi trendmi.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses