Agroturistika v České republice a v Rakousku - Novotná, Aneta; Nencková, Lucie; Janeček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce srovnává situaci v oblasti agroturistiky a ekoagroturistiky v České republice a v Rakousku. Zachycuje vývoj a proměny této formy specifického cestovního ruchu a referuje o současném stavu v obou zemích, včetně nejvýznamnějších organizací působících v této oblasti. Práce je dále doplněna o polostrukturované rozhovory se zástupci vybraných organizací, aby byl získán ucelený pohled na aktuální trendy a perspektivy agroturistiky v obou zemích. Na základě získaných poznatků bude provedeno srovnání mezi Českou republikou a Rakouskem s cílem identifikovat rozdíly a podobnosti v provozu a podpoře agroturistických aktivit.
Vedoucí práce: Lucie Nencková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses