Monetizační model mobilní aplikace - Žížala, Josef; Král, Petr, 1979-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato práce pomocí hloubkových rozhovorů, dotazníkového šetření a focus group přichází s doporučením vhodného monetizačního modelu pro nově vyvíjenou aplikaci. Monetizace by měla být přizpůsobena mobilní platformě, na které bude aplikace inzerována, a to s ohledem na zjištěné rozdíly mezi uživateli největších platforem. Práce dále identifikuje některé faktory, které mohou mít vliv na úspěšnost aplikace, mezi něž patří např. druh aplikace, unikátnost nabízených funkcí nebo kvalitní estetické provedení.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses