Vstup společnosti Qerko na zahraniční trh - Nováková, Karolína (2024)
Cíl této bakalářské práce spočívá v navržení strategie expanze na zvolený zahraniční trh. Teoretická část se věnuje vývoji elektronických plateb a popisuje základní pojmy z oblasti mobilního obchodování. Poté je rozebrán QR kód. V praktické části je představována společnost, která zprostředkovává platby prostřednictvím QR kódů v gastronomii. Je vymodelován podnikatelský plán. Následně je prováděna analýza konkurenčního prostředí. A ke konci je sestavena PESTLE a SWOT analýza.