Vstup společnosti Qerko na zahraniční trh - Nováková, Karolína; Hinčica, Vít; Kovač, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cíl této bakalářské práce spočívá v navržení strategie expanze na zvolený zahraniční trh. Teoretická část se věnuje vývoji elektronických plateb a popisuje základní pojmy z oblasti mobilního obchodování. Poté je rozebrán QR kód. V praktické části je představována společnost, která zprostředkovává platby prostřednictvím QR kódů v gastronomii. Je vymodelován podnikatelský plán. Následně je prováděna analýza konkurenčního prostředí. A ke konci je sestavena PESTLE a SWOT analýza.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses