Faktory ovplyvňujúce online second-hand nakupovanie - Cibere, Adam; Sabolovič, Mojmír, 1978-; Šimáček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Táto bakalárska práca skúma faktory ovplyvňujúce online nakupovanie z druhej ruky so zameraním na vnímanie udržateľnosti, motiváciu, postoje a sociodemografické charakteristiky. Výskum analyzuje teoretické poznatky z odborných článkov a testuje hypotézy pomocou viacnásobnej lineárnej regresie, jednoduchej lineárnej regresie a jednofaktorovej ANOVA na údajoch získaných prostredníctvom dotazníka s Likertovou škálou. Zistenia poskytujú pohľad na faktory, ktoré formujú správanie pri online nákupoch z druhej ruky, a ponúkajú implikácie pre podporu udržateľnej spotreby módy.
Vedoucí práce: Mojmír Sabolovič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses