Právo podílet se na řízení společnosti u akciových společností - Teplá, Simona; Kříž, Radim, 1965-; Švarc, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá právní úpravou práva podílet se na řízení společnosti u akciových společností v České republice. Cílem této bakalářské práce je uvést právní úpravu práva podílet se na řízení společnosti u akciových společností a zároveň vyzkoumat, zejména použitím komparativní analýzy, jak se tento právní rámec upravuje a liší ve stanovách deseti rozdílných společnostech.
Vedoucí práce: Radim Kříž
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses