Mezigenerační srovnání udržitelného nákupního chování českých spotřebitelů - Fridrichová, Helena; Kincl, Tomáš, 1979-; Lejčková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato diplomová práce se zabývá mezigeneračním srovnáním udržitelného nákupního chování a zkoumá vliv environmentálního zájmu, ekologického občanství a vnímané efektivity spotřebitele na udržitelné nákupní chování. Dále také zkoumá vliv angažovanosti na vztah mezi ekologickým občanstvím a udržitelným nákupním rozhodováním. Pro praktickou část byl zvolen kvantitativní výzkum a výsledky provedeného dotazníkového šetření ukázaly vliv zkoumaných proměnných na udržitelné nákupní chování.
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses