Faktory ovlivňující výběr realitního zprostředkovatele prodávajícím nemovitosti - Jelínek, Aleš; Kincl, Tomáš, 1979-; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu faktorů ovlivňujících výběr realitního zprostředkovatele prodávajícími nemovitostí na českém trhu. Výzkum využívá smíšené metody, včetně obsahové analýzy a kvalitativních rozhovorů, aby porovnal faktory identifikované v literární rešerši s faktory používanými realitními zprostředkovateli při sebeprezentaci na webových stránkách a faktory důležitými pro prodávající. Výstupy práce poukazují na potřebu lepšího souladu mezi očekáváními prodávajících a komunikací zprostředkovatelů, což může vést k úpravám v marketingových strategiích a zlepšení konkurenční výhody realitních zprostředkovatelů. Práce identifikuje mezery v literatuře a přispívá tak k rozvoji odborných znalostí v této oblasti.
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses