Green marketing a jeho vliv na spotřební chování u generace Z se zaměřením na kosmetiku - Jeřábková, Nina; Halík, Jaroslav, 1961-; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem Green Marketingu na generaci Z při nákupu kosmetiky. Za pomoci hloubkových rozhovorů a online dotazníku hledá odpovědi na otázky jako, co je pro generaci Z nejdůležitější aspekt udržitelné kosmetiky, jak je Green Marketing touto generací vnímán a jaké je povědomí o strategiích Green Marketingu a Green Washingu. V teoretické části jsou definovány hlavní pojmy a uvedené příklady z praxe. V metodologické části je představení zvolených výzkumných metod, výzkumných otázek a hypotéz, které jsou následně rozebrány v části shrnující poznatky výzkumu. V závěru této části jsou sepsány limitace výzkumu a závěrečná doporučení vyplývající z výsledků výzkumu.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses