Využití umělé inteligence k analýze rentgenových snímků v nemocničních zařízeních České republiky - Hubálek, Radek; Randlová, Kristina; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Bakalářská práce se zabývá uplatněním umělé inteligence při analýze rentgenových snímků v českém zdravotnictví. Cílem práce je posoudit aktuální stav implementace umělé inteligence ve veřejných a soukromých nemocničních zařízení a identifikovat možné přínosy této technologie. Pro dosažení cíle práce byly formulovány tři výzkumné otázky, na něž odpovídá dotazníkové šetření. Výsledky dotazníkového šetření poskytují přehled o současném stavu analýzy rentgenových snímků v nemocničních zařízeních a zároveň identifikují klady a zápory využívání umělé inteligence z pohledu vedení zdravotnických zařízení. Přínos bakalářské práce je zejména pro nemocniční zařízení, která přemýšlí nad implementací umělé inteligence k analýze RTG snímků.
Vedoucí práce: Kristina Randlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses