Hodnocení ekonomické efektivnosti vybraného investičního projektu Rezidence Baťův kanál - Hoffmann, Marek (2024)
Diplomová práce s názvem ,,Hodnocení ekonomické efektivnosti vybraného projektu Rezidence Baťův kanál ” má za cíl vypočítat ekonomickou efektivnost tohoto projektu za předpokladu prodeje bytových jednotek po dostavění a za předpokladu dlouholetého pronájmu bytových jednotek. Autor se v diplomové práci zabývá tím, která varianta projektu je pro developerskou společnost výhodnější z pohledu ekonomické návratnosti a také z pohledu rizika. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí. V první části se autor věnuje problematice investičního rozhodování z teoretického hlediska. V druhé části práce se autor věnuje vyhodnocení ekonomické efektivnosti a riziku jednotlivých variant projektu.