Perspektivy lnářského průmyslu v Evropě - Svobodová, Michaela; Hinčica, Vít; Semenenko, Vadim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá lnářským průmyslem v Evropě. Cílem práce je zhodnotit zásadní faktory ovlivňující lnářský průmysl v současnosti na unijním trhu a za pomoci rozhovoru s odborníky z praxe vytyčit perspektivy vývoje tohoto odvětví. Teoretická část čtenáře seznamuje se lnem a jeho využitím, dále se věnuje historii lnářského průmyslu a současné situaci na trhu se lnem. V praktické části pomocí kvalitativních dat získaných od společností z lnářského odvětví a zástupců Svazu lnu a konopí ČR analyzuje perspektivy lnářství.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses