Právní ochrana zhotovitele ve smlouvách o dílo ve stavebnictví - Krásný, Daniel; Houska, Daniel; Patočka, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Smlouva o dílo ve stavebnictví představuje složitý právní dokument, jehož účinnost a spravedlnost závisí na přesnosti, důkladnosti a předvídavosti zhotovitelů i objednatelů. Správné smluvní zajištění a efektivní řízení rizik jsou klíčové pro zajištění úspěšného dokončení stavebních projektů včas a patřičné kvalitě. Tato práce poskytuje teoretické i praktické rady, které by měly zhotovitelům pomoci orientovat se v náročném prostředí stavebnictví a přispět k lepšímu porozumění a využití smluvních a právních nástrojů ve svůj prospěch.
Vedoucí práce: Daniel Houska
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses