Marketingová strategie ubytovacího zařízení TurnKey - Tretiak, Zdeněk (2024)
Cílem této diplomové práce je vytvoření marketingové strategie pro společnost TurnKey. Teoretická část vysvětluje základy marketingu v cestovním ruchu, zatímco praktická se věnuje detailní analýze společnosti, jejího marketingového mixu a tržního prostředí. Na základě SWOT analýzy a porovnání s konkurencí pomocí Porterova modelu pěti sil je formulován návrh marketingové strategie. Strategie se zaměřuje na posílení online rezer- vací a zvýšení tržeb, vycházejících z teoretických závěrů i analýzy dat.