Marketingová strategie ubytovacího zařízení TurnKey - Tretiak, Zdeněk; Janeček, Petr; Štumpf, Petr, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem této diplomové práce je vytvoření marketingové strategie pro společnost TurnKey. Teoretická část vysvětluje základy marketingu v cestovním ruchu, zatímco praktická se věnuje detailní analýze společnosti, jejího marketingového mixu a tržního prostředí. Na základě SWOT analýzy a porovnání s konkurencí pomocí Porterova modelu pěti sil je formulován návrh marketingové strategie. Strategie se zaměřuje na posílení online rezer- vací a zvýšení tržeb, vycházejících z teoretických závěrů i analýzy dat.
Vedoucí práce: Petr Janeček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses