Jak se obce připravují na blížící se konec skládkování? - Bezděkovská, Aneta; Krbová, Jana, 1962-; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Bakalářská práce na téma, jak se obce připravují na blížící se konec skládkování komunálního odpadu, se v teoretické části zabývá skládkováním a nakládáním s komunálním odpadem v ČR a v zahraničí. Detailně popisuje náhrady skládkování v jiných zemích. V praktické části byla zpracována analýza strategických dokumentů obcí a výsledky dotazníkového šetření pomocí statistické metody. Cílem této práce bylo zjistit, jak se obce v ČR připravují na blížící se konec skládkování, co mají již připravené a v jaké fázi se nachází. K dosažení cíle byly zvoleny tři výzkumné otázky. Na každou z nich byla získaná odpověď. Obce mají tento problém více zpracován v rámci strategie rozvoje města. Momentálně se většina obcí nachází v přípravné fázi, přidávají kontejnery na různý druh od-padu a navyšují počet sběrných míst na tříděný odpad.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses