Manažerské výsledovky podniku zabývajícího se rafinací, petrochemií a agrochemií - Mrázková, Eliška; Křehnáčová, Aneta; Zahradníček, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou manažerské výsledovky konkrétní významné společnosti z oblasti rafinérie, petrochemie a agrochemie a návrhy úprav této struktury. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v teoretické části jsou definovány základní pojmy – náklady a jejich členění, výnosy a jejich členění a formy manažerské výsledovky. Praktická část se věnuje představení vybrané společnosti a podrobnému popisu jejího odštěpného závodu. Dále se zabývá popisem současné struktury manažerské výsledovky, která je následně porovnána s teoretickými poznatky a v závěru práce jsou navrženy její případné úpravy.
Vedoucí práce: Aneta Křehnáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses