Vyhledávání a informační potřeby baseballové a softballové komunity - Čurillová, Michaela; Sklenák, Vilém, 1963-; Papík, Richard, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Cílem práce je zjistit informační potřeby baseballové a softballové komunity se způsobem vyhledávání, tedy zda využívá i pokročilé dotazy či si vystačí s jednoduchými a jaké informační zdroje používá. V teoretické části představím oba sporty, trochu historie a rozdíly mezi nimi. V další kapitole se zaměřím na informace obecně, na operace s nimi a definuji pojmy informační potřeba a informační chování. V praktické části popíši role ve sportu a na základě dotazníkového šetření zanalyzuji informační potřeby komunity a také její způsob vyhledávání.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses