Dizajn mobilnej aplikácie pre rezervačný systém podnikateľov - Škop, Radovan; Vondra, Zdeněk; Fuchsa, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Diplomová práca sa zaoberá dizajnovým návrhom mobilnej aplikácie pre poskytovateľov rôznych druhov služieb pre podporu ich administratívnych procesov a ich klientov pre uľahčenie vyhľadávania medzi poskytovateľmi a zjednodušenie procesu rezervácie termínov. Komunikácie medzi poskytovateľmi služieb a ich klientmi je zložitý proces rozdelený do viacerých častí. Klienti vynakladajú značné množstvo času na vyhľadávanie poskytovateľov služieb, komunikáciu s nimi a rezerváciu termínov. Poskytovatelia služieb sú zahltený administratívou prácou ohľadom ich podnikania. Pre optimálne fungovanie procesu je potrebné minimalizovať administratívnu prácu poskytovateľov služieb a na klientskej strane podporiť integráciu poskytovateľov do jedného miesta, kde budú ľahko objaviteľný a proces objednávania bude jednoduchý. Pre riešenie tohoto problému bol vybraný projekt „Bookinbio“. Na základe nadobudnutých poznatkov bol pripravený návrh UX a UI prototypu mobilnej aplikácie Bookinbio za využitia metódy Double Diamond. Navrhnutý prototyp prešiel testovaním použiteľnosti z klientskej a administratívnej časti. Na základe akceptačných kritérií bol návrh CEO projektu Bookinbio schválený a akceptovaný.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ux výzkum a design [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses