Marketingová komunikace značky Dr. Witt - návrhy doporučení pro růst tržního podílu - Vaňková, Silvie; Říha, David; Ochman, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá analýzou marketingové komunikace značky DrWitt na českém trhu. Cílem práce je definovaní vize a poslání značky DrWitt, porozumění nákupnímu chování spotřebitelů, jejich spotřebním zvyklostem a preferencím, ale také zanalyzování současné situace na trhu vitamínových nápojů na českém trhu pomocí marketingového a komunikačního mixu. Práce je členěna na deset kapitol. Prvních pět kapitol je teoretických, šestá kapitola je metodologická a zbylé čtyři kapitoly jsou praktické. Na základě provedeného výzkumu a dotazníkového šetření jsou poskytnuty návrhy a doporučení pro zlepšení marketingové komunikace značky DrWitt.
Vedoucí práce: David Říha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses