Analýza športových aplikácií pre amatérskych športovcov - Pôbiš, Lukáš (2024)
Hlavným cieľom bakalárskej práce je komparácia a následné zhodnotenie mobilných aplikácií, ktoré sú primárne určené na meranie športovej aktivity. Práca je rozdelená na dve časti. Prvá časť sa zaoberá zoznámením čitateľa s problematikou mobilných aplikácií. Následne sa práca zaoberá možným využitím mobilných aplikácií v odvetví profesionálneho aj amatérskeho športu. V tretej kapitole prvej časti sa čitateľ dozvie aké aplikácie sú momentálne dostupné na trhu so športovými aplikáciami, základné funkcie, ktoré ponúkajú a trendy, ktoré sú budúcnosťou týchto aplikácií. Druhá časť, ktorá je hlavnou zložkou tejto práce, prináša komparáciu aplikácií vybraných podľa kritérií, ktoré sú rovnako popísané v tejto časti. Výstupom bakalárskej práce je zhodnotenie aplikácií a súhrn odporúčaní na základe prevedenej komparácie.