Zlepšenie procesu plánovania zákazky s využitím metodológie DMAIC - Kovaľová, Viktória (2024)
Cieľom práce bolo navrhnúť zlepšenie procesu plánovania inštalácie vo firme zaoberajúcej sa implementáciou obnoviteľných zdrojov energie pre domácnosti. Práca ponúka prehľad momentálnej situácie na českom i zahraničnom trhu, pričom sa sústreďuje na popis dôvodov ovplyvňujúcich zákaznícke rozhodovanie pri kúpe zariadení. Firmy v tomto odvetví majú častokrát problém so štandardizáciou a digitalizáciou svojich procesov, v čom im môže pomôcť metóda lean six sigma – DMAIC. V praktickej časti je metóda použitá na jeden z kľúčových firemných procesov. To povedie k plánovanej časovej úspore, zníženiu chybovosti procesu a zvýšeniu spokojnosti zákazníka.