Zlepšenie procesu plánovania zákazky s využitím metodológie DMAIC - Kovaľová, Viktória; Martínez, Felipe; Šťastná, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cieľom práce bolo navrhnúť zlepšenie procesu plánovania inštalácie vo firme zaoberajúcej sa implementáciou obnoviteľných zdrojov energie pre domácnosti. Práca ponúka prehľad momentálnej situácie na českom i zahraničnom trhu, pričom sa sústreďuje na popis dôvodov ovplyvňujúcich zákaznícke rozhodovanie pri kúpe zariadení. Firmy v tomto odvetví majú častokrát problém so štandardizáciou a digitalizáciou svojich procesov, v čom im môže pomôcť metóda lean six sigma – DMAIC. V praktickej časti je metóda použitá na jeden z kľúčových firemných procesov. To povedie k plánovanej časovej úspore, zníženiu chybovosti procesu a zvýšeniu spokojnosti zákazníka.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses