Automatizace procesu Automatické regrese v systému KPLM ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Procházka, Lukáš (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na vytvoření robotické procesní automatizace pro interní oddělení společnosti ŠKODA AUTO a.s. Konkrétně se zabývá optimalizací procesu automatické regrese v systému KPML s cílem ušetřit kapacity logistického oddělení PLO, a také čas a finanční prostředky automobilového podniku. První kapitola definuje RPA, popisuje jeho přístupy, výhody a nevýhody a provádí porovnání nejlepších poskytovatelů automatizačního nástroje na trhu. Druhá kapitola se zaměřuje na detailní popis různých přístupů k implementaci. Následující kapitola rozebírá metodiku používanou automatizačním týmem ACC ve společnosti ŠKODA. Čtvrtá kapitola se věnuje nově vytvořené metodě implementace RPA, která vychází ze získaných poznatků z předchozích částí závěrečné práce. Poslední kapitola obsahuje podrobný popis vývoje RPA pro logistické oddělení. Výsledkem této práce je plně automatizované řešení, které efektivně šetří práci zaměstnancům, redukuje lidskou chybovost a přináší časové a finanční úspory pro celkovou společnost.