Agregovaná platforma pro zkrášlovací služby - Nguyen, Trung Thu; Nguyen, Viet Bach; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Cílem této bakalářské práce je detailně popsat proces návrhu a implementace agregované platformy pro poskytování zkrášlujících služeb. Primárním cílem je vytvoření funkční aplikace, která nejen zefektivňuje přístup k široké škále zkrášlujících služeb, ale také podstatně zvyšuje spokojenost uživatelů díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní a vylepšeným funkcionalitám. Platforma má za úkol integraci různorodých služeb pod jednu střechu, čímž se stanovuje jako centrální bod pro zákazníky hledající zkrášlující procedury. V teoretické části práce je proveden průzkum trhu zkrášlujících služeb. Tato část zahrnuje analýzu současných trendů, preferencí zákazníků a dostupných technologií, které mohou být použity při vývoji platformy. Součástí teoretické práce je také strategická analýza, která hodnotí potenciální konkurenci a identifikuje klíčové faktory, jež mohou ovlivnit úspěch na trhu. Tato analýza poskytuje základ pro formulaci návrhů a funkcí aplikace, aby byla co nejvíce vyhovující potřebám cílové skupiny. Praktická část práce se věnuje samostatné implementaci celé platformy a detailnímu popisu všech navrhovaných komponent. Každá část platformy byla pečlivě navržena s ohledem na zjednodušení procesů, zvýšení efektivity a zlepšení celkového uživatelského zážitku. Implementace zahrnovala vývoj front-end a back-end řešení, integraci databázových systémů a testování uživatelského rozhraní. Výsledný produkt byl podroben řadě uživatelských testů, které ověřily jeho funkčnost.
Vedoucí práce: Viet Bach Nguyen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses