Analýza projektu organizace teambuildingu - Sedláčková, Anna (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu teambuildingu proběhlého v roce 2023. Hlavním cílem je projekt detailně rozebrat z časového, zdrojového, nákladového a rizikového hlediska, což umožní techniky a metody z oblasti řízení projektů. Tento výstup poskytne podkladové informace potřebné pro plánování budoucích firemních akcí. Vedlejším cílem je porovnání vytvořeného plánu s realitou a návrh několika možných vylepšení projektu. Pro praktickou část je využit program Microsoft Project, který pracuje s metodou MPM a díky kterému bude možné veškeré analýzy přehledně vizualizovat a okomentovat. Pomocí programu je nejdříve nalezen časový harmonogram, zobrazitelný v podobě Ganttova diagramu a na základě toho je provedena analýza vytíženosti zdrojů a výpočet celkových nákladů. V rámci projektu je také provedena podrobná analýza rizik.