Redesign webu pilates studia s využitím UX a UI metod - Amelyanenka, Yana; Dědic, Filip; Kopta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Bakalářská práce se zabývá návrhem redesignu webové stránky Studia Pilates s využitím UX a UI metod. Cílem práce je zlepšit přehlednost a navigaci stránky, aktualizovat zastaralý vzhled webu a harmonizovat vizuální podobu s nově zrekonstruovanými prostory studia. Dílčím cílem je poskytnout teoretický základ v oblasti UX a představit základní metody použité pro průzkum a samotný redesign. Pro dosažení cílů práce byla provedena analýza současného stavu webu z obecného a heuristického hlediska. Dále byla provedena analýza přímé konkurence pomocí metody SWOT a vytvořena sitemapa budoucí webové stránky. Na základě rozhovorů s cílovou skupinou studia a zadavatelem redesignu byla vytvořena persona typického klienta Studia Pilates, která byla aplikována při návrhu low a high-fidelity prototypů. Výsledkem práce je vysoko fidelitní responzivní návrh webové stránky Studia Pilates v aplikaci Figma, který byl testován s cílovou skupinou i zadavatelem redesignu.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses