Tvorba komunikační strategie pro profil fotografky na Instagramu - Zhuravska, Valeriia; Gburíková, Alžbeta; Rešovská, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Cílem práce je zvýšit počet nových zákazníků fotografky ve prvním pololetí roku 2024 o 30 % oproti druhému pololetí roku 2023 pomocí využití trendových nástrojů a strategií na Instagramu. V rámci bakalářské práce bude využitá rešerše literatury. Bude provedeno kvalitativní testování zákazníků a zjištěno, jak Instagram v současnosti funguje a co by mělo byt zlepšeno. Následně budou definované aktuální a relevantní nástroje k získání a udržení klientů, které pak budou implementované do profilu fotografky. Výsledkem této práci je sestavená komunikační strategie pro instagramový profil fotografky pod přezdívkou @aliferouss_, která bude také v rámci této práce na její instagramový profil aplikovaná. Dále bude také změřena změna počtu zákazníků, engagement, narůst followerů a prodejů a bude definováno, jestli se počet zákazníků zvýšil o 30% a jestli tyto nástroje konečně jsou efektivní. Výsledky kampaně budou také plně vyhodnocené a budou z nich vyvozeny odpovídající závěry.
Vedoucí práce: Alžbeta Gburíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses