Fundamentální a technická analýza akcie Nvidia - Houdek, Tomáš (2024)
Cílem diplomové práce je provést analýzu společnosti Nvidia pomocí vybraných metod fundamentální a technické analýzy a na jejich základě určit investiční doporučení. V prvních dvou kapitolách práce je provedeno teoretické vymezení metod fundamentální a technické analýzy. Ve třetí a čtvrté kapitole je provedena praktická aplikace technické a fundamentální analýzy včetně výpočtu vnitřní hodnoty akcie společnosti Nvidia. Na závěr je provedeno shrnutí výsledků, formulováno investiční doporučení a zpětné vyhodnocení funkčnosti metod.